wie wij zijn

Leestemaker schoenmakerij

Al vier generaties lang zet Schoenmakerij Leestemaker een traditie voort inzake het uitoefenen van het schoenmakersbedrijf. Sinds 1990 zijn de werkzaamheden van het bedrijf uitgebreid met de vervaardiging van orthopedisch schoeisel. Het bedrijf is gespecialiseerd in: (semi-)orthopedisch schoeisel, steun- en correctiezolen, aanpassing van confectieschoeisel, overige individuele aanpassingen en reparaties. Elke schoen of orthopedische aanpassing in de schoen wordt afzonderlijk en met grote zorg gemaakt.

ons beleid

Orthopedische Schoenmakerij A. Leestemaker voert een actief beleid om planmatig de kwaliteit van haar diensten en producten op een hoog peil te houden en waar mogelijk te verbeteren. Dat is de reden waarom het bedrijf deelneemt aan de Erkenningsregeling Orthopedische Schoentechnische Bedrijven (OSB). De erkenningsregeling wordt uitgevoerd door de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) te Alphen aan de Rijn. De SEMH is een onafhankelijke stichting die de kwaliteit van erkende leveranciers van medische hulpmiddelen bewaakt. 

Orthopedische schoentechnische bedrijven die aantoonbaar voldoen aan de eisen zoals gesteld in de erkenningsregeling mogen het
erkenninglogo voeren. Inmiddels is Schoenmakerij A. Leestemaker een erkend bedrijf. Het bedrijf is bovendien lid van de Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici (NVOS) om mede daardoor beter te kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen

Schoen kapot?

Wij repareren ze graag!

Openingstijden

Openingstijden van de schoenmakerij zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. En op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Met uitzondering van de vakantieperiode. Het bedrijf biedt de mogelijkheid dat er afspraken kunnen worden gemaakt op een avond of op zaterdag.

De schoenmakerij is dagelijks 8 uur gedurende 6 dagen per week telefonisch bereikbaar, behalve in de vakantieperiode. Buiten openingstijden kunt u bellen naar 06-53814529 en de voicemail inspreken. De voicemail wordt op werkdagen beluisterd.

Bij een medische spoedindicatie ten aanzien van de voorziening voor de cliënt kan deze tijdens werkdagen binnen 24 uur terecht bij het bedrijf.

Bij vakantie van meer dan 5 dagen is er een gekwalificeerde waarnemer geregeld. De cliënt wordt in dat geval doorverwezen naar een extern collega-waarnemer. De vakantieperiode wordt vroegtijdig aangegeven. In voorkomende gevallen wordt, ingeval het ziektebeeld daartoe aanleiding geeft, al vóór de vakantie overleg gevoerd met de desbetreffende cliënt.